Firmaprofil

Vores navn siger det egentligt meget godt...

Hos Drømmehuse bygger vi det, du drømmer om.

Uanset om det er nybygning, ombygning eller renovering er udgangspunktet de bedste kvalitetsmaterialer og håndværksmæssige professionelle løsninger. Vi vil være stolte af det, vi laver.

Det har vi været siden 2005, hvor Drømmehuse ApS blev stiftet. Siden er vi kommet sikkert igennem en finanskrise – uden at gå på kompromis med vores holdning til kvaliteten og det, vi laver.

Vores opgaver spænder vidt. Fra mindre renoveringer, opførelse af huse, butikker og supermarkeder til de helt store entrepriseopgaver – og det meste derimellem. Vi har solid erfaring med projektering, der gør et samarbejde omkring et byggeri til en god oplevelse for alle parter.

Forud for en renovering eller et byggeri stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, Vi deltager meget gerne i drøftelsen af et byggeri, og ud fra jeres første idé kan vores tegnestue lave de første skitser, og sammen kan vi nå frem til netop det projekt, I drømmer om.

Desuden har vi en solid erfaring i energivejledning og solceller, hvor det ligeledes handler om at vælge den rigtige løsning.

Velkommen til Drømmehuse...​

energilogo

Firmanavn & CVR​

Drømmehuse ApS

CVR: ​29137102

Find os

Pejtervej 28 - Produktvej 1

9560 Hadsund

Kontakt os

Tlf.: 40 90 90 90